BE BRICKS

Be Bricks is een social media marketing bureau. Wij adviseren en ondersteunen bedrijven op het gebied van social media. Denk hierbij aan het vergroten van je online zichtbaarheid, het ontdekken van de wensen van je klanten, het bereiken van nieuwe klanten en het inspelen op bepaalde trends. Interactie en verbinding zijn sleutelwoorden als het gaat over het contact met jouw klanten.

SOCIAL MEDIA MARKETING VOOR JOUW BEDRIJF

Be Bricks zet zich in voor zowel grote als kleinere ondernemingen omdat we ervan overtuigd zijn dat álle bedrijven de kansen en mogelijkheden van social media marketing moeten benutten! Omdat er zoveel kansen en mogelijkheden zijn op het gebied van social media houdt Be Bricks zich enkel en alleen bezig met social media marketing. Dat is ook direct de kracht van social media marketing: een kleine investering voor een groot resultaat. Door de veranderlijke digitale wereld is het voor bedrijven lastig om bij te blijven met alle trends en ontwikkelingen. Ook door gebrek aan kennis en tijd krijgt social media vaak geen prioriteit. Dat is waar wij inspringen om jou te helpen en alle zorgen en vragen op dit gebied weg te nemen. Meer weten over het belang van social media? Klik hier.

ONZE WERKWIJZE

Met de klant doorlopen wij het gehele proces van een strategie opstellen tot de uitvoering, zodat we gezamenlijk het beste resultaat kunnen behalen. Dat is onze missie. Om dit te bereiken kun je bij ons kiezen uit 3 pakketten. Daarbij bepaal je zelf je budget en de bijbehorende doelen. Dat is hoe social media marketing volgens ons tot het gewenste resultaat leidt. Meer weten over onze werkwijze? Klik hier.

Join us!

Be Bold | Be Bricks

no-repeat;center top;;

auto

Maya_Akkelee_Be_Bricks_Socia_Media_Marketing_Groningen

center

Icoon_Doel

DOELGERICHT

Doordat de resultaten van social media meetbaar zijn, kunnen we tijdens het proces continu bijsturen om op die manier de vastgestelde doelen van de klant te behalen.

2

Icoon_Mensen

KLANTGERICHT

Wij zien de uitvoering van social media marketing voor de klant als een dierbare samenwerking. Hetgeen de klant voor ogen heeft, is voor ons het uitgangspunt.

2

Icoon_Deur

TOEGANKELIJK

Het maakt niet uit wat je achtergrond is met betrekking tot social media. Voor elk bedrijf zullen we een passend advies leveren met een bijbehorend plan.

2