Regge Tegels

Social advertising, animaties en vormgeving

Through the roof met Pinterest!

Beleving is key. Als je een nieuwe vloer aan gaat schaffen pak je direct Pinterest erbij om een bord samen te stellen met de meest indrukwekkende interieuren. Regge Tegels verwezenlijkt die dromen. Met hun prachtige vloeren en goede service onderscheiden ze zich. Aan ons de taak om Regge Tegels online een gezicht te geven. Dat begon klein, maar is ondertussen uitgegroeid tot een giga online strategie bestaande uit een combinatie van Facebook, Instagram en vooral: Pinterest!

De vraag
Hoe kunnen we de parkbeleving naar voren brengen, ongeacht of het park open is of niet?

De focus lag overduidelijk op de experience die Sanjes Safari biedt. Of we dit ook konden bieden bij gezinnen die thuis zaten te wachten tot ze weer op pad mochten? Natuurlijk!

Onze aanpak
We besloten een campagne te lanceren waarbij mensen een dier van het park Sanjes Safari konden adopteren. Dit was een enorm succes. Niet alleen omdat je een vermelding kreeg op de website en een oorkonde ontving, maar ook omdat deze campagne viral ging! 

Zo werd Sanjes Safari’s adopteer-een-dier actie opgepikt door de nationale radio (NPO2 – Jan-Willem Start Op). Zij adopteerden de struisvogels Henny en Patty. Die daaropvolgend voorspellingen doen door eten te kiezen uit de voerbak met hun voorkeur. Zo werd Jan-Willem Start Op genomineerd voor de Televizier Ring en Henny voorspelde dat NPO2 zou winnen door uit de voerbak te eten met NPO erop. En Henny had het goed!

Het resultaat
Toen het park eenmaal weer open was, zetten we de activatie van de community door. Zo lieten we regelmatig mensen de namen kiezen van nieuwe dieren en boden we in onze campagnes experience video’s om de veelzijdigheid van het park te tonen. Dit heeft gezorgd voor een enorme groei van het account en van het advertentiebereik, waarbij Sanjes Safari zelfs gemakkelijk een prijsstijging heeft kunnen doorvoeren zonder hierdoor minder bezoekers te ervaren. To be continued!

Voor
Regge Tegels

Wat we deden
Social advertising, vormgeving & animatie

Socials
@reggetegels

Jouw bedrijf
online zichtbaar maken?

We hebben 89 bedrijven online zichtbaar gemaakt.

Meer over ons

Ontdek wat wij hebben gedaan voor onze klanten.

Wat onze klanten van ons vinden?