Sanjes Safari

Social advertising, contentbeheer, foto- en videografie

Resultaat door viral te gaan!

Door corona mocht van april 2020 tot  juni 2020 en december 2020 tot mei 2021 niemand de dieren in Sanjes Safaripark meer bezoeken. Maar de dieren in het Safaripark moesten natuurlijk gewoon blijven eten en de kinderen misten ze enorm. Aan ons de nobele taak om te zorgen dat ook Sanjes Safaripark de uitdagende corona-periode zou doorstaan! Hoe we dat hebben gedaan, lees je hieronder.

De vraag
Hoe kunnen we de parkbeleving naar voren brengen, ongeacht of het park open is of niet?

De focus lag overduidelijk op de experience die Sanjes Safari biedt. Of we dit ook konden bieden bij gezinnen die thuis zaten te wachten tot ze weer op pad mochten? Natuurlijk!

Onze aanpak
We besloten een campagne te lanceren waarbij mensen een dier van het park Sanjes Safari konden adopteren. Dit was een enorm succes. Niet alleen omdat je een vermelding kreeg op de website en een oorkonde ontving, maar ook omdat deze campagne viral ging! 

Zo werd Sanjes Safari’s adopteer-een-dier actie opgepikt door de nationale radio (NPO2 – Jan-Willem Start Op). Zij adopteerden de struisvogels Henny en Patty. Die daaropvolgend voorspellingen doen door eten te kiezen uit de voerbak met hun voorkeur. Zo werd Jan-Willem Start Op genomineerd voor de Televizier Ring en Henny voorspelde dat NPO2 zou winnen door uit de voerbak te eten met NPO erop. En Henny had het goed!

Het resultaat
Toen het park eenmaal weer open was, zetten we de activatie van de community door. Zo lieten we regelmatig mensen de namen kiezen van nieuwe dieren en boden we in onze campagnes experience video’s om de veelzijdigheid van het park te tonen. Dit heeft gezorgd voor een enorme groei van het account en van het advertentiebereik, waarbij Sanjes Safari zelfs gemakkelijk een prijsstijging heeft kunnen doorvoeren zonder hierdoor minder bezoekers te ervaren. To be continued!

Voor
Sanjes Safari

Wat we deden
Social advertising, contentbeheer, foto- en videografie

Socials
@sanjessafari

Bekijk wat wij hebben gedaan voor Sanjes Safari:

Jouw bedrijf
online zichtbaar maken?

We hebben 89 bedrijven online zichtbaar gemaakt.

Meer over ons

Ontdek wat wij hebben gedaan voor onze klanten.

Wat onze klanten van ons vinden?