Het team van Be Bricks bestaat uit een gepassioneerde groep mensen met allemaal hun eigen specialiteit. Zij staan allemaal voor je klaar om je te begeleiden in het opstellen van je social media strategie en daarmee al je zorgen op het gebied van social media weg te nemen! Een persoonlijke benadering gericht op jouw bedrijf staat daarbij centraal.

no-repeat;center top;;

auto

Maya Garate Gamboa Founder Be Bricks

center

MAYA GARATE GAMBOA
Co-Founder

Maya heeft na verschillende functies in de communicatiebranche haar passie voor social media ontdekt. Ze wilde zich hierin nog meer specialiseren. Een eigen onderneming bood daarbij meer uitdaging en ruimte voor eigen creativiteit. Ze wil haar kennis en expertise graag delen om bedrijven enthousiast te maken over de mogelijkheden van social media.

Specialiteit: Het combineren van strategisch plannen en creatieve content creëren.

no-repeat;center top;;

auto

IMG_1603

center

AKKELEE DERCKSEN
Co-Founder

De interesse voor zelfstandig ondernemen komt voor Akkelee voort uit de drive om de zakelijke inzet van social media naar eigen visie tot uiting te brengen. Voor haar betekent dat met eindeloos veel ruimte voor eigen ideeën en creativiteit. Samen met bedrijven de zoektocht naar hun ‘online identiteit’ aangaan speelt hierin de hoofdrol.

Specialiteit: Het zichtbaar en concreet maken van ideeën die zich eerst alleen nog in je hoofd bevinden.

no-repeat;center top;;

auto

Rick_Biemolt_Be_Bricks

center

RICK BIEMOLT
Content Creator

Als content creator/vormgever gaat Rick geen uitdaging uit de weg. Door zijn veelzijdigheid en ervaring kan hij bijna elke opdracht van begin tot eind uitvoeren. Of er nu wat gefilmd of gefotografeerd moet worden op locatie, een toffe animatie gemaakt worden voor op social media of een nieuwe huisstijl moet worden ontwikkeld, Rick neemt het met enthousiasme aan. Specialiteit: Jouw unieke verhaal vertalen in pakkende beelden.

no-repeat;center top;;

auto

Thessa_BeBricks

center

THESSA DE HAAN
Digital Marketeer

Als creatief conceptontwikkelaar, is geen idee Thessa te gek. Ze is gedreven op het gebied van branding en zorgt dat ook die kant van elke campagne altijd de aandacht krijgt die het verdient. Door haar achtergrond als e-commerce ondernemer ontdekte ze de kracht van social media marketing en zo ontwikkelde ze haar passie. Als je een meeting hebt met Thessa, verwacht dan enthousiasme en een brede glimlach. Met die energie gaat ze elke opdracht aan.

Specialiteit: het concreet maken van elke uitdaging, om deze vervolgens op te lossen met een creatieve strategie

no-repeat;center top;;

auto

Tim_BeBricks

center

TIM BOUWMAN
Digital Marketeer

Afgestudeerd als Sportkundige, waarbij hij altijd een grote interesse heeft gehad in marketing. Hierdoor heeft hij de nodige ervaring opgedaan in social media-management, wat hij graag verder wil gaan uitdiepen. Voor Tim staan de wensen van de klant centraal, zodat hij met zijn creativiteit en heldere communicatie een prettige samenwerking kan waarborgen. Door zijn sportieve achtergrond is Tim erg resultaatgericht, hij zal er dan ook alles aan doen om voor zijn klanten goede resultaten te behalen. Zoals Cruijff dit zou verwoorden: ‘’Je moet schieten, anders kan je niet scoren!’’

no-repeat;center top;;

auto

Jessica_Lamein_Be_Bricks

center

JESSICA LAMEIN
Junior Digital Marketeer

Jessica volgt op de Hanzehogeschool in Groningen de opleiding Communicatie en Multimedia Design. Met haar Mayor in Visual Design houdt ze zich vooral bezig met Vormgeven! Ook heeft ze veel affiniteit met fotografie, dus ze gaat in haar vrije tijd regelmatig met haar fotocamera op pad om mooie plaatjes te schieten. Tijdens haar werkzaamheden bij Be Bricks houdt ze zich voornamelijk bezig met het optimaliseren van campagnes.

no-repeat;center top;;

auto

Afbeelding Website - Laurens

center

LAURENS JOVE RODRIGUEZ
Junior Digital Marketeer

Afgestudeerd als mediavormgever en met de nodige ervaring in de marketingbrache kun je vaststellen dat Laurens een creatieve duizendpoot is. Een echte teamspeler die altijd te porren is voor een kop koffie. Laurens houdt zich bij Be Bricks vooral bezig met het opzetten en plannen van campagnes en is pas tevreden als de klant dat ook is.

no-repeat;center top;;

auto

Wil je toch liever zelf je social media onderhouden maar ben je zoekende in hoe je moet beginnen en wat er eigenlijk allemaal bij komt kijken? Dan is de masterclass Be Smart: De Basics van Social Media Marketing iets voor jou! In deze masterclass komen onderwerpen als het opstellen van een social media strategie, het maken van goeie campagnes en het installeren van de Facebook Pixel aan bod. Met deze masterclass ben jij verzekerd van een kick-start voor je social media kanalen! Meer weten over deze masterclass? Klik dan hier. Om alvast een beetje een beeld te krijgen van de inhoud van de masterclass kun je nu alvast ons gratis e-book downloaden! Hierin vind je al een schat aan handige tips voor de start met jouw social media! Om dit e-book te downloaden klik hier.

no-repeat;center top;;

auto