TikTok Marketing

Kies voor hét kanaal voor een jonge doelgroep!

Bereik een grote doelgroep met TikTok Marketing!

 

TikTok is zo’n kanaal waar iedereen op dit moment wel wat mee wil, maar hoe? Wie zit er op TikTok? En hoe neem je het kanaal het beste mee in je marketingfullen? Thessa, onze TikTok specialist helpt je graag. Ze kent alle trends en weet species hoe je het algrotime voor je laat werken.

Hoe gaan we te werk?

 

Voor succes op TikTok is het belangrijk dat je de juiste taal spreekt. Met een ‘gewone’ video, gaan we geen indruk maken, dus moeten we jouw bedrijf om zien te buigen naar een trendy TikTok video. Denk daarbij aan muziek die op dit moment trending is, een bepaalde challenge, of een skit. Wij komen met een aantal ideeën en opties en bespreken de mogelijkheden met jullie. En dan gaan we de studio in! De video’s kunnen gemaakt worden bij jullie op locatie, maar bij ons op kantoor beschikken we ook over een gave greenscreen waarmee we de meest ludieke TikToks in elkaar kunnen zetten

Waarom TikTok Marketing?!

 

Dat is een hele goede vraag, het is bij TikTok Marketing namelijk belangrijk dat je jezelf van te voren goed afvraagt of het kanaal bij je past. Het vergt een grote tijdsinvestering en ook consistentie in plaatsen is van belang naast een goede advertising strategie. Of het kanaal bij je past bespreken we graag met je!

Jouw bedrijf
online zichtbaar maken?

We hebben 89 bedrijven online zichtbaar gemaakt.

Meer over ons

Ontdek wat wij hebben gedaan voor onze klanten.

Wat onze klanten van ons vinden?