Viisi

tagline

Optimale leadgeneratie en experimenteren met TikTok!

Dat het moeilijk is om een huis te kopen in deze tijd is niemand ontgaan, en daarom organiseert Viisi webinars, heel veel webinars. En dat doen ze goed! Maar daarbij is het natuurlijk wel van belang dat er veel mensen aanwezig zijn bij deze webinars en daarvoor zetten we social maximaal in. Door strategische leadgeneratie op verschillende kanalen, werken we samen met deze partij aan succes!

Ook is Viisi in to alles wat nieuw op social is. Dus stonden zij vooraan in de rij toen wij voorstelden aan onze klanten om een pilot te gaan draaien met TikTok advertising. 

De vraag
Hoe zorgen we voor een continue aanwas bij de webinars die georganiseerd worden door Viisi? En hoe introduceren we een nieuw social media kanaal in de marketingmix van Viisi?

De focus ligt op het behalen van de maandelijkse targets en het ontdekken van TikTok.

Onze aanpak
We besloten een campagne te lanceren waarbij mensen een dier van het park Sanjes Safari konden adopteren. Dit was een enorm succes. Niet alleen omdat je een vermelding kreeg op de website en een oorkonde ontving, maar ook omdat deze campagne viral ging! 

Zo werd Sanjes Safari’s adopteer-een-dier actie opgepikt door de nationale radio (NPO2 – Jan-Willem Start Op). Zij adopteerden de struisvogels Henny en Patty. Die daaropvolgend voorspellingen doen door eten te kiezen uit de voerbak met hun voorkeur. Zo werd Jan-Willem Start Op genomineerd voor de Televizier Ring en Henny voorspelde dat NPO2 zou winnen door uit de voerbak te eten met NPO erop. En Henny had het goed!

Het resultaat
Toen het park eenmaal weer open was, zetten we de activatie van de community door. Zo lieten we regelmatig mensen de namen kiezen van nieuwe dieren en boden we in onze campagnes experience video’s om de veelzijdigheid van het park te tonen. Dit heeft gezorgd voor een enorme groei van het account en van het advertentiebereik, waarbij Sanjes Safari zelfs gemakkelijk een prijsstijging heeft kunnen doorvoeren zonder hierdoor minder bezoekers te ervaren. To be continued!

Voor
Viisi Hypotheken

Wat we deden
Leadgeneratie, videografie, vormgeving & animatie

Socials
@viisihypotheken

Jouw bedrijf
online zichtbaar maken?

We hebben 89 bedrijven online zichtbaar gemaakt.

Meer over ons

Ontdek wat wij hebben gedaan voor onze klanten.

Wat onze klanten van ons vinden?